Myspys och äppelkaka

Regn och rusk utomhus idag. Jag valde mellan att åka på Hemtex´nyöppning eller ut i svampskogen. Det blev en överslagshandling istället, som slutade med eld i öppna spisen och äppelkaka i ugnen. Testade det här nya receptet som finns i senaste numret av Elle Mat & Vin – lika fullspäckad med läckra recept och bilder som vanligt. Försökte mota förkylningen som är på gång med en länk igår kväll. Man kanske kan svettas bort eländet ur kroppen? Men nej, det gick inte. Så ikväll blir det mys i soffan framför elden och sista avsnittet med Ernst. Och så förstås – en bit äppelkaka med kolasås. Och vaniljsås.

PS Hur läcker ser inte äppel- och fetaostsalladen ut då? Och vad smart med äppelmos i dressingen. Nytänkande – I like!

Foto: Eget collage med bild och recept från Elle Mat & Vin

0 svar på ”Myspys och äppelkaka”

  1. Kakan såg underbar ut! Jag funderade på Hemtex-nyöppningen jag också, men det blev 4½ timme ute i kylan i vinbärsbuskarna istället… Först nu fick jag upp värmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *