Gräsläggning

VI HAR GRÄS!!!

För första gången sedan vi flyttade hit har vi riktig gräsmatta framför huset. I fyra somrar levde vi med maskrosor – enbart – och nu har vi levt en sommar med sand och grus. Men ikväll rullades gräset ut och vilken känsla alltså! Barnen var exalterade och även om de trivts alldeles för bra i jordhögarna med sina traktorer och grävmaskiner, så verkade dom väldigt glada över gräsmattan också. Nu är det mörkt här och tur är väl det – annars skulle både jag och J sitta vid fönstret och beundra verket halva natten!
Ni får ursäkta det trista skärpedjupet i bilderna, men jag orkade inte byta objektiv med mina jordiga händer. Ordentliga före- och efterbilder kommer när de sista kanterna är skurna och det sista piffet på gruspartierna är klart.

Foto: Privat

0 svar på ”Gräsläggning”

  1. Superfint ser det ut att ha blivit!
    Förstår om ni gärna suttit natten lång och beundrat allt det fina. Det är ju så himla skönt när man får ordning på saker och ting, och så blir det dessutom så här bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *