Vi har STEN!

Jajamen! Vi har sten. Igår gjordes det ett ryck här hemma och efter en hel arbetsdag och tre karlar så var ungefär hälften av markstenen på plats. Gruspartierna växer fram sakta men säkert också vartefter och nu vågar man nästan börja tro att vi kan bli klara med allt det här före julen! Vi är jättenöjda med båda plattan och vår planering. Men mycket jobb återstår och det blir paus i flera dagar nu igen eftersom det blir helg och vi åker ut till villan. Jonas för att vila – jag för att måla. Kunde förresten inte låta bli att ta en bild av Deo´s grävmaskin också som han placerat så lämpligt, med tanke på den översta bilden i det här inlägget. (Och jo, sockeln måste jag måla om – eftersom den blev sprutmålad med betong vid gjutningen, grrr…)

4 svar på ”Vi har STEN!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *