Utebelysningen

Vi hade ju bestämt att trädgårdsbelysningen skulle läggas på is till nästa sommar, men nu när det börjar bli mörkt om kvällarna är det lite svårt att acceptera den saken. Armaturerna hade vi för länge sedan valt ut från Massive, men så häromdagen när jag var på Plantagen fick jag tag i en brochyr från Luxform Lighting. Både Plantagen och Bauhaus är återförsäljare av deras produkter, som för oss var nya. Tyvärr var utbudet på Plantagen i Vasa minst sagt begränsat (som allt annat i den här stan), men eftersom en Tammerfors-resa är inplanerad i höst kunde man ju köpa dem via Bauhaus. Efter en titt i brochyren fick vi nämligen genast nya kandidater att välja mellan. Här är de; Montreal och Halifax heter modellerna. Efter en titt på Verkkokauppa verkar priserna också helt moderata. Den övre väggarmaturen och pollaren är Montreal, den nedre Halifax. Frågan är bara vilka som är snyggast och som skulle passa bäst här?

Foto: Eget collage av bilder från Luxform Lighting

7 svar på ”Utebelysningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *