Sjönöd och åskväder

Efter ett minst sagt kaotiskt slut på en fin dag igår, då vi med fyra trötta och livrädda barn råkade ut för bensinstopp i båten precis när åskvädret drog över oss, är vi nu tillbaka på landbacken igen. Det var ingen lek längre när vi efter att ha blivit ilandbogserade av goda vänner och räddande änglar, kastade oss in under verandataket vid deras sommarstuga samtidigt som blixten slog ner på holmen bredvid oss. Men det slutade lyckligt, vi fick torra kläder, tak över huvudet och påfyllningen i tanken. Tack Jan och Marica!
Kvällen ska jag ägna åt att plocka bort all rundsten i mitt stenparti invid nya uteplatsen, eftersom isolering måste grävas ner intill betongplattan där, medan maken har inlett flyghavreplockningen. Imorgon utlovas ett mer inredningsmässigt inlägg – kika in då igen.

PS Bilden är tagen inför ett åskväder utanför Tallören en sommar för några år sedan. Igår var det liksom inte läge för fotografering, och kameran hade jag dessutom lämnat på bordet ute på terrassen vid villan, eftersom vi blev fullständigt överraskade av skyfallet.

Foto: Privat

2 svar på ”Sjönöd och åskväder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *