Nya uteplatsen klar

Ikväll har vi ätit middag utomhus för första gången på hela sommaren, och samtidigt också invigt vår nya uteplats. Gruspartiet runtomkring blev klart idag och Jonas  kapade till den rätta rudningen på kanten. Han har också börjat jobba med att jämna ut jorden utanför stensättningen. Om några veckor borde vi ha gräsmatta! Tidigare hade vi trädgårdsmöblemanget på andra sidan entrén, under takt, och parasollet har därför legat oanvänt i fyra år. Vi tyckte det var mycket trevligare att sitta under det än under det mörka taket (även om det inte kommer att vara så mörkt längre nu då vi monterat in flera spottar där och också ska måla takpanelen vit). Det som ännu ska fixas på nya uteplatsen är mer svart täckflis kring pionerna samt markspottarna som ska installeras invid dvärgbergstallarna. Men så långt hinner vi nog inte i höst. Imorgon blir det dock en ny rusch med resten av stensättningen, som vi haft paus med nu under värmeböljan.

Foto: Privat

0 svar på ”Nya uteplatsen klar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *