Interiörbilder från Tallören

Här kommer nu de sedan länge utlovade bilderna från vår sommarstuga, med betoning på ordet stuga förstås. Byggnadsytan är 88 kvadratmeter, själva boytan 68 kvadratmeter. Detta är fördelat på kök och matplats, allrum, två sovrum samt bastu och omklädningrum. De senare är ännu inte helt klara, så de visar jag senare
Vi har valt att inreda med moderna IKEA-möbler i klassisk, skandinavisk stil uppblandat med en del gammalt arvegods. Rottingmöblerna i barnens rum hade jag själv i mitt flickrum då jag var liten. Kök och allrum går i vitt och svart, barnens rum i vitt och rött och vårt sovrum i vitt och blått. Jag ville få till skärgårdsstilen här, som kontrast till det minimalistiska här hemma. Golvet är vitvaxat med Osmo Colors oljevax. Tak och väggar är ännu så länge bara strukna med ofärgat panellack, eftersom de för några år sedan då vi gjorde detta, var mycket ljusare än vad de är idag. Skulle vi har fattat hur gula de skulle bli på så kort tid, så hade vi vitpigmenterat panellacken direkt. Planen är alltså att samtliga väggar ska vitlaseras senare, men det får bli om några år. Time will come!

Foto: Privat

9 svar på ”Interiörbilder från Tallören”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *