Inspiration uteplats

Nu är de sista plattorna lagda på uteplatsen och det som återstår nu är att kapa till den rätta rundningen på den andra uteplatsen, jämna till jord och rulla ut gräs och placera ut prydnadsstenarna och plantera växterna i gruspartierna. Och – sist men inte minst – att bygga formen till och gjuta trappan vid entrédörren. Belysningen tar vi nästa år – orken är slut nu helt enkelt. Men bortsett från den verkar det som om vi kommer att få resten klart i höst – peppar peppar. Så lagom till augusti och typ tre månader senare än alla andra har jag också plockat ihop ett inspirationscollage över hur jag önskade att vår uteplats skulle inredas. Om man hade råd alltså…

Uppifrån vänster och ned:

Gunga: Sika Design, Karaffer och regnmätare i glas: Eva Solo, Boule-set:  Skagerak Denmark, Kuddar och lyktor: Zelected by House, Oljelampor i metall och glas: Stelton, Oljelampa Lighthouse: Menu, Blomkrukor och grill: Röshults.

Mycket danskt blev det – men ”di danske” kan!

Foto: Eget collage av bilder från ovanstående företagt/tillverkare

0 svar på ”Inspiration uteplats”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *