Hemma igen

Nyss hemkomna från en underbar semester hos våra goda vänner Åsa och Håkan har vi nu landat i verkligheten igen. Tvättmaskinen snurrar, gräsklipparen går och inköplsistor ska skrivas. Men med så mycket god mat och dryck och fina minnen i bagaget så kan man ta tag i vardagen med nya krafter. Så mycket bloggande lär det nog inte bli de närmaste veckorna, men ni som följer mig via Bloglovin missar förstås inga inlägg. Vi fortsätter semestern på Tallören imorgon. Bjuder på några bilder som jag just överförde från kameran. Det är Deo med sin glassportion på en servering vid Göta Kanal i Söderköping samt Jonas och Antonia på samma plats, Åsa och Håkan och den goda ostbrickan vi bjöds på första kvällen samt några ögonblicksbilder från bordet vid gårdagens chokladfondue ackompanjerat av Eiswein.

Foto: Privat

4 svar på ”Hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *