Vi har betong!

Det var minsann en skön syn tidigt imorse när hela två betongbilar svängde in på vår uppfart. Som vi väntat på detta! Nu behöver vi inte stapla och stula på armeringsjärn mera – vi har gjuten platta nu framför huset och om några veckor ska vi börja plocka ut markstenen. Otroligt skönt att all avvägning och sådant redan är gjort – nu är det bara att rada ut plattorna. Men först ska plattan få torka under plast (för att inte spricka) en vecka och eftersom vi sedan är borta på semester i nästan en vecka, så kommer inget mer att hända här nu före vi kommer hem igen. Men det gör inget – nu är det ju nästan bara det roliga kvar. Att plocka ut plattorna och se uteplatserna växa fram, att rulla ut nytt gräs och skapa gruspartierna.

Foto: Privat

5 svar på ”Vi har betong!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *