Syrendoft

Just nu doftar hela vår gård av de blommande syrenhäckarna. Jag ska gå ut och måla och sen packa väskorna färdigt till imorgon. Det utlovas regn i mängder – så klart. Har tappat räkningen – är det fjärde eller femte helgen på rad som regnar bort?
Till er som dagligen googlar er hit med sökorden ”anna sand hemsida”, så vill jag poängtera att detta inte är någon hemsida. Det är en blogg, som används som ett personligt bildarkiv i första hand. Vill man följa sidan kan man antingen bokmärka den på sin webbrowser, alternativt prenumerera på nya inlägg via Bloglovin eller Blogilista. Det är bara att klicka på någon av ikonerna i högra spalten här. Och så blir jag förstås glad om ni lämnar en kommentar efter er – ni som vågar ge er till känna…

Foto: Privat

0 svar på ”Syrendoft”

  1. Jag har ju tänkt kommentera allt fint jag sett i din _blogg_ 😉 den senaste tiden men aldrig tagit mig tid. Nåväl – förrådet blev superfint och gården ser ut som en… utmaning än så länge, men kommer nog säkert att bli ursnyggt det också.
    Jag blir så inspirerad av att kika in här hos dig – roligt att du uppdaterar så ofta! …och så är det skoj att få se lite bilder från Petsmo alltid nu som då och få bli lite nostalgisk!

  2. Jag tittar in här titt som tätt, men måste erkänna att jag överlag är jättedålig på att kommentera bloggar jag läser… ska skärpa mig! Det är kul att läsa dina idéer och tankar eftersom jag själv gillar lite samma stil:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *