Snapshots från Tallören

Hemma igen efter en helg på ”villan” (=sommarstugan). Gårdagen var både kall och blåsig, men idag har vi haft det jättefint i solen. Jonas har mest vilat efter att ha jobbat till halv ett varje natt de sista veckorna, medan jag har börjat måla. Sommaren kommer nämligen att gå i målandets tecken där ute. Alla tre byggnader (stuga, lider, dass) måste målas andra varvet nu – något som vi borde ha gjort för fem år sedan men som vi inte hunnit med i allt byggande. Dessutom ska bastun färdigställas så att vi äntligen kan börja bada bastu där. Några interiörbilder har jag mitt löfte till trots inte orkat ta, så det blir bara några detaljbilder istället. Nya Sagaform-inköpen har landat på köksbänken och väntar på midsommarsillen och lavendeln ska snart slå ut i blom på terassbordet. De övriga bilderna är på Antonias säng bäddad med linne från min farmors hem och filt från Hemtex, samt kökslampan från Ikea. Klockan som syns i bakgrunden är ett ”fynd” från CO.

Foto: Privat

0 svar på ”Snapshots från Tallören”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *