Mingel på Maya Home

Ikväll var jag och JessicaVIP-kväll vid Maya Home, som de arrangerade i samarbete med Aveo och BEMI Automation. Synd och skam att jag inte hade kameran med, för förutom alla fina inredningsprylar så bjöds det på underbar mingelmat också! Mousserande vin, jordgubbar stora som tomater, körsbär, salta snittar, ostar och marmelader samt en stor brietråta med olika nötter. I like I like! Jag gjorde mig av med presentkortet jag fick förra veckan också, och Jonas fick sina efterlängtade Club-glas från Sagaform. Hm, det kanske hänger ihop med att jag innan varit och inhandlat nya träningskläder åt mig själv endast – för en tresiffrig summa….? Strategi – eller kvinnlig list helt enkelt? Dessutom fick alla besökare varsin goodiebag, där det bland annat ingick smörknivar i bambu från Sagaform. Trevligt!
Att komma hem igen var dock inte lika kul. Antonia är rejält sjuk med hög feber och jag hann bara lägg mig bredvid henne i vår säng så spydde hon ner hela densamma. Den som jag tvättat och vädrat alla täcken och bäddmadrasser i lagom till midsommar, och bäddat med de finaste lakanen, IGÅR. Bara att börja om… Och hoppas hoppas att hon är bättre imorgon och att vi andra klarar oss undan detta. Men blir det oförklarligt tyst här nu några dagar så vet ni varför…

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *