Lyxdag

Idag har jag haft den i särklass lyxigaste dagen någonsin sedan jag blev mamma för drygt 4,5 år sedan. En HEL dag för mig själv på stan. Dagen inleddes med ett efterlängtat frissabesök och sen en snabb men god lunch hos mamma. Sedan resten av dagen på stan – utan barn – för att sköta ärenden, göra en hel del nödvändiga inköp och förstås också en del mindre nödvändiga. Har handlat sommarblommor till sommarstugan, nytt smink, en del presenter och en ny klocka till mig själv. Min gamla fick jag för 14 år sedan i studentpresent av mamma och pappa. Jag har verkligen älskat den klockan men nu höll inte låset längre fast på den och glaset var sprucket. Jag satsade på en ny Guess i samma stil. Försäljaren i favoritsmyckesaffären tyckte jag varit modig då för 14 år sedan som valde den klockan då – för det är nu som den stilen med bling bling verkligen är inne. Jag föll för den redan då och har fortfarande samma smak!
Något som däremot förändrats radikalt sen dess är ju min smak då det gäller inredning. Och apropå det så fick jag idag också äntligen tillfälle att för första gången besöka inredningsaffären Maya Home i Vasa, som öppnade i februari. Där finns minsann ögongodis. Men också själva butiksinredningen är njutbar. Det är Aveo som planerat och renoverat affären, och dom har lyckats bra. Här är några bilder – fler finns på Aveos hemsida.

Foto: Bilder via Aveo

2 svar på ”Lyxdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *