Lördagskväll med skisspapper och goda tillbehör

Idag har Jonas och Tony jobbat med att spika formarna till markstensgrunden. Förhoppningsvis kan vi gjuta i slutet av veckan, men det står en hel del annat på programmet denna vecka också så jag är inte alltför optimistisk. Bl.a. ska 18 hektar skog bandas upp inför avverkning i sommar, vilket också gör att jag får lov att avboka min tripp till Jakobstad på tisdag, som jag sett så fram emot. Har inte hunnit ta några nya bilder ute nu, så det blir några bilder från igår istället. Regnet öste som sagt ner och vi hade en lugn innekväll. Jonas började bland annat skissa upp för nästa stora trädgårdsprojekt – som dock ligger ett par år in i framtiden. Innan den här sommaren är slut är vi nog mer än nöjda mer allt trädgårdsarbete tror jag…

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *