Ett steg framåt

Det går framåt. Grävningsarbetet är klart och x antal lass med sand och sättgrus har tippats, jämnats ut och vibrerats. Igår kväll jobbade Jonas och Tony fram till midnatt med avvägningenoch ikväll ha de grävt ner och kopplat dräneringsrör samt börjat isolera och lägga armeringsnät. Här ser ni nu också ritningen över hur det hela ska se ut sedan! På vardera sida om gången blir det två stora gruspartier. Där ska det finnas två större stenar samt någon enstaka växt, antingen dvärgbergstall och tuija eller något japanskt prydnadsgräs. Längs muren till höger finns redan ett befintligt grusparti där det också ligger några stora stenar och där mina pioner står. Utanför där kommer den nya uteplatsen.  Intill husväggen där ligger rundsten (färgad med brunt på ritningen.) Ritningen är dock inte skalenlig.

Foto: Privat

0 svar på ”Ett steg framåt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *