Äntligen igång

Nu äntligen händer det saker! Igår kom Tony med den efterlängtade minigrävaren och uträttade massor på bara några få timmar. Maken lekte sedan vidare vid spakarna ända in på natten.  All gräsm.., förlåt, maskrosmatta, ryker och det ska grävas både djupt och brett för att få bort all matjord och plats med sand, sättgrus och isolering där grunden ska gjutas. Jonas åkte just iväg för att hyra markvibrator och idag kommer lastbil och släp med grus. Själv ska jag försöka hinna skyffla jorden klart i uppfarten, välta den och förhoppningsvis också så gräset där.

Foto: Privat

0 svar på ”Äntligen igång”

  1. Det ska bli kul att följa ert projekt:)
    Det är inte längesedan vår trädgård såg ut så där;) Men vad härligt det är när man börjar bli klar. Nu har vi muren kvar som ska göras i sommar. Men först ska vi komma överrens.
    Kram Lotta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *