Virkat

Jag tycker mig ana en liten trend i virkade accessoarer just nu. I sommarkollektionen från H&M finns en virkad pläd både i vitt och grått (bild nedan) och på Wasabi Home hittar man också en motsvarande pläd – dock snäppet dyrare. På Jotex finns också kuddar med virkade fodral. Själv plockade jag fram sängtäcket som min mormor virkade åt mig tills jag blev konfirmerad. (Att det redan är 18 år sedan vill jag dock helst inte tänka på.) Sängtäcket passar fint till de skira sommargardinerna och även om virkat egentligen inte är i närheten av min inredningsstil så kändes det somrigt nu och lite kul att bryta av allt det minimalistiska med.

Foto: Collage av bilder från H&M, Wasabi Home samt privata bilder (de två nedersta)

0 svar på ”Virkat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *