Vackra bilder

Titta vilka underbara, somriga bilder jag hittade i en av katalogerna från Trivselhus! Vad gjorde jag därinne då, kan man ju fråga sig – vi har ju redan hus? Ja, men när verkligheten inte ser ut som det man drömmer om på något sätt alls för tillfället, så måste man få lov att fly in i drömmarna en stund för att orka vidare. Det är ju det bloggen handlar om också. Och Trivselhus har ett enormt utbud med vackra husmodeller, så med deras kataloger är det inga problem att få tiden att gå (som om det nu vore det annars, haha!) Ja, utan att berätta detso mer kan jag ju bara säga att det är mycket nu, och dessa vackra bilder, som andas New England-stil,  får därmed tjäna som lite pausbilder samtidigt. Hinner inte med så mycket mer idag här tyvärr!

Foto: Skärmdump från Trivselhus

0 svar på ”Vackra bilder”

  1. Hej!
    Vad roligt att du kikade in hos mig och lämnade ett litet avtryck…nu hittade ju jag till din underbara blogg. Ska bli spännande at följa fortättningen på renoveringen!
    // Johanna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *