Tvära kast

Vilken makalös vändning! Kan inte minnas att jag varit med om något liknande tidigare. Från 5 grader och iskall nordanvind till 27 grader och varm östan på drygt ett dygn. Helt otroligt! I förrgår hade barnen på sig underställ, fleecedräkt, vindtät utedräkt OCH galonkläder för att överleva utomhus. Idag har dom sprungit nakna på gräsmattan – OCH badat i poolen!!! I förrgår var allting ännu helt grått utomhus – idag är gräsmattan helgrön och lövsprickningen har börjat. Den första maskrosen slog ut på gräsmattan idag också – till Antonias lycka och mitt förtret. Morgonens åskväder gjorde att Jonas inte kunde åka och så idag utan har varit hemma med oss, och när vi efter grillpremiären skulle säga hejdå åt honom för typ resten av natten, öppnade sig himlen igen med ett nytt åskväder. Det var över på några få minuter, men det gjorde marken tillräckligt våt för att han skulle få en ledig kväll nu också. Så jag loggar ut och säger på återseende.

PS Gardinerna då? Jo, dom är bytta. Men bilder blir det först en annan dag.

Foto: Privat

0 svar på ”Tvära kast”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *