Säsongspremiär

Äntligen fredag. Och äntligen dags för sjösättning av båten – och säsongpremiär på Tallören. SOM vi behöver komma härifrån nu! Jonas har jobbat vareviga kväll hela våren och nästa vecka drar vårbruket igång. Renoveringen står typ stilla och det går inte att beskriva hur läget i tamburen, kaoset i grovköket och hur all sand som dras in från gården tär på tålamodet och krafterna i en småbarnsfamilj. När jag inte plockar i och ur diskmaskinen så städar jag. Så har dagarna sett ut i tre månader nu känns det som. Jag städar HELA j-a tiden. Men nu får vi en välbehövlig – och det är verkligen dagens underdrift – paus i allt detta, för imorgonbitti drar vi ut till Tallören. Där väntar förvisso också den sedvanliga vårstädningen med täcken och allt som ska ut på vädring, men  – det är något helt annat. Med i matväskan packar jag Pirkkas nya körsbärssylt som jag köpte idag. Om den sedan serveras till ostbrickan eller till desserten återstår att se, men njuta ska vi.
Lyckan på bilden kommer från HobbyHall och skulle göra sig fint på verandan där ute. Kanske man klickar hem den på söndagen – Morsdag som det är… 😉

Foto: Eget collage med bild från HobbyHall

0 svar på ”Säsongspremiär”

  1. Jag känner igen mig…gör inget annat än städar och lagar mat! Och försöker medla i syskonbråk! Två trotsiga treåringar tar på krafterna. Och våren är jobbig med vårbruket som tar all tid.

  2. Var tvungen att kolla upp vad den kostade och jag kan inte annat än hålla med..lite väl dyr men fortfarande lika fin att titta på! 🙂
    Kyckling funkar alltid! Och fläskfile!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *