Sand´s Drömmar – på rätt adress

Som jag redan tidigare skrivit om så använder jag Google Analytics för att hålla koll på besöksstatistiken på bloggen. Enligt den är det många som hittar hit genom att googla på bloggens namn, och ofta i kombination med olika blogghotell-adresser, såsom ”sands.drommar.blogspot.fi”. Men något sådant finns inte. Blogspot har jag aldrig använt – jag bloggar med WordPress – och min blogg ligger på min egen domän, www.sandsdrommar.com. Så vill ni följa bloggen är det ju bara att bokmärka sidan med rätt adress, eller ännu bättre, hänga på genom Bloglovin´. Varför googla sig fram till bloggar som man ändå uppenbarligen kollar varje dag, undrar jag?
Sen vill jag också passa på att tacka alla er som lämnar kommentarer här – ni inspirerar mig!

Foto: Josefin Torrkulla för Kustmedia Ab

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *