Rosa sommar

En av mina goda vänner sade senast jag träffade henne, att hon nog aldrig riktigt fattat hur estetisk jag är, före hon började läsa min blogg. Hon syftade då på den vikt jag lägger vid detaljer och deras utseende och hur de passar in i resten av omgivningen. Så det här inlägget tillägnar jag Linda och hoppas att hon inte ramlar av stolen när hon läser att jag till och med ibland väljer skönhetsprodukter efter färg, så att de ska passa in i badrummet…
Jo, det är sant. Men är jag faktiskt ensam om det? Nej, erkänn nu hör ni!
Nu i veckan köpte jag en ny sommarparfym åt mig och då råkade det sig bara att flaskan råkade passa fint i hyllan just nu då accentfärgen är rosa där inne. Men den här gången tänkte jag inte på det i affären – jag blev bara förälskad i doften. Men för den estetiska sakens skull är här också en bild på den ljuva saken!

Foto: Burberry

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *