På sängbordet just nu

Än en gång en fullträff från Elle Mat & Vin. Senaste numret är fullspäckat med tjusiga bilder och recept som man knappt kan vänta med att få prova. Jag köpte tidningen före helgen och tog den med ut till villan när vi åkte i fredags. När jag hade bläddrat halvvägs visste jag inte hur jag skulle kunna fortsätta, eftersom huvudet redan var så fullt med inspiration. Vad sägs om vårkyckling i marsalavin (varför köper man aldrig hem det?), fetaost-och tomatpaket på grillen eller nypotatis slungad i en blandning av färska örter, schalottenlök, majonnäs och senap? Har på känn att jag kommer att bära detta nummer med mig hela sommaren som en liten matbibel!

Foto: Pimpad skärmdump från Elle Mat & Vin

0 svar på ”På sängbordet just nu”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *