På fastlandet igen

Hemma igen efter en avkopplande helg på Tallören. Även om vi fått gjort en hel del där ute känns det ändå som om man fått vila från vardagen. Jag har bland annat tvättat alla 13 fönster, både in- och utsidan. Vi har klyvt och staplat en hel del ved, fällt ett tiotal mindre granar och samlat ihop allt ris. Vi har ätit god mat, badat bastu och jag tog årets första dopp. och lite mindre trevligt – vi har klubbat ihjäl en huggorm också. Höjdpunkten för Antonia var nog då vi var i vassviken och plockade både Kabbleka och snäckor. Hela viken lyste gul som en riktig blomsteräng och kameran gick varm kan jag lova. Här nedan ser ni några av bilderna.
Jag antar att jag borde samla ihop lite interiörbilder också från stugan. Det får bli nästa helgs projekt!

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *