Nedräkning

Idag börjar nedräkningen till sommarens semesterresa. En månad kvar! Det är nu tre år sedan vi för första gången hälsade på familjen Klarin-Nilsson utanför Norrköping och blev förälskade i både deras fina hus och omgivningen i Luddingsbo. Antonia, och deras Ella,var då bara 1,5 år. De är ”låtsastvillingar”, dvs födda på samma dag, och det var också tack vare det som jag och Åsa möttes första gången via nätet och blev supergoda vänner direkt. Då, för tre år sedan, var vi två personer mindre kring matbordet. Nu finns också deras Ian, och vår Amadeus, som är födda samma år men med fem månader emellan. Ian och Amadeus träffades första gången förra sommaren när familjen hälsade på hos oss. Då hade Ian börjat gå, men inte Amadeus. Det ska bli spännande att se hur mycket utbyte de har av varandra nu när de blivit ett år äldre! Antonia ser mycket fram emot resan – inte minst flygresan förstås. Och bilden ja – den togs alltså i Norrköping för tre år sedan.  Ella till vänster, Antonia till höger. Kan knappt fatta att jag haft en så liten dotter någongång!

Foto: Privat

2 svar på ”Nedräkning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *