Morsdag

Igår firades ju Morsdag här men jag fick min present av Antonia redan i torsdags då hon kom hem med den från dagis. Efter att jag beundrat den en stund tog hon sedan snabbt tillbaka den och placerade den på sitt skrivbord, haha. Och eftersom vi vaknade upp ute på Tallören igår morse var det inte mycket uppvaktning att hurra för då. Massor med goda lax- och räksmörgåsar fick vi dock kalasa på hos mamma på eftermiddagen, och en lika god pinocciotårta. Och lyktan jag skrev om till helgen är på väg. Klick, klick 😉 Dagen avslutades med hårt trädgårdsarbete – mer om det senare.

Foto: Privat

0 svar på ”Morsdag”

  1. Vilket fint namn din dotter har!
    Kul att lite yngre barn heter det nu för tiden.
    Tack för en fin blogg!
    Kram Antonia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *