Mellan hägg och syren

Söndagen kom med gråa moln och kyla. Tallören fick vänta. Vi har fortsatt med att jobba hemma idag. Makeovern av trädgårdsboden som jag skrev om här, börjar vara inne på slutrakan. Några hyllplan fattas ännu och de ska jag försöka hinna efter imorgon. Jonas satte sig i vår egen traktorgävare och påbörjade jobbet med att gräva bort gräsmattan där den nya uteplatsen ska ligga, eftersom minigrävaren vi väntat på i flera veckor nu, fortfarande inte är tillgänglig.
Markstensprojektet kommer att ta hela sommaren. Vi kommer ju inte bara att lägga sättgrus och markplattor på, utan ska gjuta hel platta i vilken nya dräneringsrör, elektricitet, värmerör och armering också ska läggas först. Ja, man får vara glad om plattorna ligger på plats före det är vinter igen! Man vet ju hur snabbt det går, och man borde ju försöka hinna njuta också. Nu är vi mittemellan hägg och syren .Körsbärsträdet blommar också, precis som brudspirean. Äppelträden slår också ut i blom när som helst, och då är det ju verkligen försommar. Jag gick ett varv med kameran innan jag gick in nu ikväll – resultatet ser ni här nedan.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *