Japanskt gräs och stensättning

Ja, här hemma händer inte mycket just nu eftersom maken vårbrukar och sitter i traktorn från tidig morgon till sen kväll. Han svarar i telefon när man ringer, men han är inte kontaktbar då det gäller sånt som jag vill diskutera, om ni förstår… Hallen ser ut som ett skal av gipsskivor – trädgården som en krater. Och det enda jag kan göra är att sitta och fundera och planera. Jag trodde vi hade på klart hur stensättningen framför entrén ska se ut, men jag är inte nöjd med den planen längre. Jag vill ha mer grus, mindre gräs. Men vete sjutton hur vi ska få till det så att det börjar se ut för något. Nu sitter jag här med ett antal bilder och urklipp och ser ingen lösning – bara problem. Men en sak är säker – mitt japanska prydnadsgräs ska infällas i stensättningen, ungefär som man gjort med växterna på bilderna här nedan. Jag tycker det är så snyggt som någonting bara kan bli i en trädgård.

Foto: Collage av bilder från Flisby samt Benders med eget kludd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *