Grus eller gräs?

Jag hoppas på uppehåll den här veckan så att vårbruket blir klart till helgen. När det är överstökat kan vi äntligen ta tag i stenläggningen, som kommer att ta tid eftersom vi ska gjuta hel platta under allt. Den ska förstås armeras, det ska grävas ner rör för elen kors och tvärs och värmerör likaså. Problemet med planeringen av projektet har hela tiden varit det faktum att vi pga söderläget måste ha vår uteplats på samma sida av huset som entrén, och inte på baksidan som de flesta har. Vi har inte tänkt helt klart ännu heller – inte före den nya markstenen är på plats kommer vi att bestämma hur vi gör med de små gräsområden som blir kvar. Ser det ens vettigt ut att ha så lite gräs kvar eller ska vi göra om det till grusområde istället? Här nedan är några exempel på grusträdgårdar. Snyggt minsann – men hur lättskött i längden…?

Foto: Bilder från olika markstensleverantörer i Sverige

3 svar på ”Grus eller gräs?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *