Grönt och brunt blir svart

Den här tiden ifjol höll jag på med målningen av husgrunden eller sockeln. Tidigare var den grön, men nu är den svart. Ifjol började jag också projektet med att måla all panel på huset svart. Den har varit brun innan. Jag hann dock bara med framsidan, så nu återstår de tre övriga sidorna av huset. Jag kommer aldrig att hinna med allt själv i sommar eftersom jag bara kan måla sent på kvällarna då barnen somnat, men planen är att vi i höst ska få hjälp av några målarelever också, så förhoppningsvis är det klart innan vintern. Den bruna terrassdörren från vardagsrummet ska bytas till en ny, vit dito, och det är utanför där som vi nu kommer att få en ny, mindre uteplats med stenläggning, där det tidigare bara varit gräsmatta. Här ser ni före och efter-bilder från ifjol. Inom några år kommer vi också att slätrappa alla tegelytorna vita – hoppas ni kan föreställa er hur stor skillnad DET kommer att göra!

Foto: Privat

0 svar på ”Grönt och brunt blir svart”

  1. Det är ju enorm skillnad redan nu. Jätttesnyggt och är övertygad om att de kommer bli kanonfint med det vitrappade sedan.
    Kram kram Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *