Duell i chokladmousse

En av mina laster i livet är, heller rättare sagt VAR, chokladmousse. Det har varit min favoritdessert sen jag var liten, men i mitt ”nya” liv har jag lite tappat sugen på det. Igår testade jag dock ett nytt recept, Leila Lindholms kubanska chokladmousse med både espresso, rom och passionsfrukt i. Tidigare har Jamie Olivers recept med honung och whisky varit det ultimata. Och så lär det nog förbli. Leilas mousse var helt bra men kunde inte mäta sig med Jamies, som är som sammet i munnen. Så det blev med andra ord 1-0 till Jamie.

Första maj idag och våren borde ha varit här på riktigt. Men här har vi bara regn, regn, regn. Vi får se vad vi hittar på idag.

Foto: Eget collage av bilder från Leilas och Jamies hemsidor

4 svar på ”Duell i chokladmousse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *