Drömhuset

Då och då köper jag också finska inredningstidningar, och nu ligger nyaste Divaani på mitt sängbord. Vet inte om jag borde tillägga ”tyvärr”. Det första jag såg när jag slog upp tidningen var en bild på ett 60-talshus som genomgått en kapital, total, fantastisk renovering. Tidigare ett mörkt tegelhus – nu ett modernt, vitrappat funkishus med stora fönsterpartier och en enorm träterass fylld med flotta krukor och växter. Det är ju otroligt hur mycket man kan göra med hjälp av en arkitekt – och så förstås en massa pengar. Jag kan inte sluta titta på den här bilden – det är i särklass något av det snyggaste jag sett i husväg. Men men, ”dream on” får man väl tillägga…

Foto: Bild från Divaanis hemsida samt scannad bild ur senaste numret av samma tidning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *