Dags för nektarinen

Nu börjar säsongen för min absoluta favoritfrukt – nektarinen. Det ska helst vara den med gult kött – den ser så mycket godare ut. Nektariner kan man använda på massor med olika sätt i matlagningen – inte bara i desserter utan i sallader och varmrätter också. Några klyftor i det mousserande vinet ser fint ut och på en ostsmörgås är nektarinen supergod. Här hittade jag ett recept som jag ska testa redan i helgen!

Foto: Bild från Allt Om Mat med eget kludd

0 svar på ”Dags för nektarinen”

  1. Hej! Hittade precis hit och jag gillar ert hem! Vi ska flytta till annat hus i juni och som kommer behöva renoveras så jag tittar efter inspiration med mera. Har en fråga ang golvet i er hall, som det ser ut på före-bilderna så var det lackat ekstav parkettgolv förut? Nu var det väldigt snyggt golv! Hur gjorde ni? Eller la ni helt enkelt nytt golv? Jag kommer definitivt tillbaka hit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *