Årets första rabarberpaj

Tjolahopp! Vädret har inte varit på vår sida så vi stannade hemma. Regnmolnen hopade sig och åskan har hörts av. Vinden är kall och temperaturen under all kritik. Vi har jobbat hemma med att så trädgårdslandet och skyffla jord invid den ena uppfarten. Vi har två uppfarter och i båda två har vi i flera år nu trimmat gräs i dikena hela somrarna. Ifjol började arbetet med att täckdika och så gräs istället, för att slippa allt jobb med trimmern. Nu har vi bara lite jord kvar att jämna ut, sen är det fjärde och sista diket klart att sås, så slipper vi det. Nu har vi ätit gott och det blev årets första rabarberpaj till dessert. Bara vi lagt barnen ska jag och J gå ut och jobba ett par timmar till, sen blir det bastu och Eurovision. Imorgon gör vi ett ny försök med villan och är vädret bättre då tar vi långhelg och stannar ute till måndagmorgon.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *