Vårstäda trädgården?

Först av allt ett stort TACK till alla er som tar er tid att kommentera här på bloggen! Ni ska veta att det är uppskattat, även om jag inte hinner svara på allt.

Nu har små gröna blad av årets scillor börjat titta upp i vår trädgård. Fortfarande ligger det en hel del snödrivor här och var kvar, och vädret lämnar ju mycket övrigt att önska. Fy sjutton alltså – hur kallt kan det bli i april? Jag vill ju verkligen börja vårstäda i trädgården nu, men så länge det ligger snö kvar och det blåser så här kallt har man ju ingen lust. Istället har jag påbörjat projekt fönstertvätt – något som brukar ta cirka en vecka i anspråk i det här huset. Ett urtrist måste. Ja, just nu känns det mesta trist och blogginspirationen lyser med sin frånvaro också. Det får bli en bild av fjolårets scilla – för just nu finns det absolut ingenting värt att fotografera där ute.

Foto: Privat

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *