Utemöbler

När vi flyttade hit till huset köpte vi nya utemöbler. Det är nu fyra år sedan och urvalet i affärerna här var då verkligen inget att hurra för. Redan sommaren efter såg det helt annorlunda ut, då både aluminium och konstrottingen började komma. Förstås. Det är ju så typiskt det kan bli. Vi satsar en nätt summa på bord och sex stolar i hårdträ, trots att vi egentligen inte alls tyckte det var snyggt, och året därpå fanns allt vi ville ha och lite till. En sak är säker – innan sommaren är slut kommer mölerna i fråga i alla fall att vara svartmålade – det kan jag garantera. Men i och med att vi lägger ny marksten kommer vi att få en ny liten hörna att sitta i också, där det tidigare bara varit gräsmatta. Där kommer det att behövas någon form av utemöbel, men vi vet inte riktigt vad ännu. Kanske blir det bara solstolar, kanske ett litet bord och två stolar. Här nedan är i alla fall några läckerheter som gärna skulle  få flytta hem till oss.

Ovanfrån och neråt: Soffgrupp Lowisa i konstrotting från Isku, bord och stolar i nya, underhållsfria  materialet Aintwood från danska Dacore, Hängmatta Amanda samt stol Nozib från Berga Form och soffa Cobra i konstrotting från Hultarps Utemöbler.

Foto: Bilder från ovanstående företag

0 svar på ”Utemöbler”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *