Trampstenar och marschallhållare i trädgården

Jag fortsätter ännu på trädgårdstemat. Nytt för i år från Hasselfors/Kekkilä är ju nämligen dessa trampstenar, som var och varannan inredningsbloggare redan avhandlat flera gånger om. Utom jag. När jag först fick syn på dem genom ett pressmeddelande i höstas föll jag genast för dem, men insåg sedan att det är något vi klarar oss lika bra utan. Vi har nämligen ett lager med skifferplattor att använda för eventuella gångar i gräsmattan, och marschallerna, tja… Men så häromdagen råkade maken få syn på dem och föll som en fura. ”Sådana ska vi ha!” sa han. Med det självklara tillägget: ”Fast vi ska göra dom själva”.

Jamen visst… Hur KUNDE jag tro något annat…?

Foto: Hasselfors Garden / Kekkilä Garden

4 svar på ”Trampstenar och marschallhållare i trädgården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *