Tallören Säsong 2010

Igår var vi ut till båthamnarna här i byn för att kolla isläget. Enligt naturlagarna borde isen vara borta i ”vår” båthamn på måndag, men det lär nog inte ske som det såg ut och så kallt som det är. Men jag har inte gett upp hoppet om att få tillbringa Valborg på Tallören än, och det råder ingen brist på inredningsinspiration för skärdgårdslivet i alla fall. Här kommer ett collage med prylar som gärna skulle få följa med ut dit i sommar.
Kudde: House Style, Handduk, diskmedel och servetteringar i form av flöten: Ocean Spirit, Ostkupa och sillburk samt kylväska: Sagaform, Gardin, yllepläd och disktrasa: Balders Hage

Foto: Collage av bilder från ovanstående företag

2 svar på ”Tallören Säsong 2010”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *