Stenträdgård

Dekorationssten- och grus är något av det snyggaste som finns för en trädgård tycker jag. Mindre gräs – mera grus, tack! Dessutom är det enklare att hålla snyggt än om man t.ex. använder täckbark, har jag kommit fram till nu i vår.  Speciellt om man har en lövblåsare, vilket ju inte funkar om man har bark. Hasselfors Garden/Kekkilä har många olika färger att välja mellan. Min favorit är den vita. Vilken är din?

Foto: Hasselfors Garden/Kekkilä

0 svar på ”Stenträdgård”

  1. Jag älskar det mesta vad det gäller grus/sten. Vi har svartvitt sjösten runt ”gångarna” hemma hos oss, och mer stenar lär det bli nu när fler saker i trädgården planeras:)
    svar: mina glas från Sagaform beställde jag från handladesign.se Bra pris och dessutom fraktfritt:)
    Hoppas bara nu att de hinner komma, så jag kan duka med dom till vår matstaffett i helgen:)))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *