Snygga buskstöd

Apropå bärbuskar… Så här ska det se ut kring dem anser jag. Buskstöd, raka kanter och täckbark eller flis. Ordning coh reda. De här buskstöden är en av vårens nyheter från Hasselfors Garden / Kekkilä, men tyvärr var prislappen ganska saftig – runt 30 euro per styck om jag minns rätt. Och vi skulle behöva tolv stycken… Visst kan man göra egna också, men det ska ju finnas någon som har tid med det då.

Foto: Hasselfors/Kekkilä

0 svar på ”Snygga buskstöd”

  1. Hej en kommentar till snygga busk-stöd. Har du sett vårt tillskott till buskars välbefinnande. Stödet finns där, du ser det knappt och det är fritt att hålla rent runt busken. Du kan lämna stödet ute under vintern och det finns där på våren. Du hittar mer info på vår hemsida. /Sten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *