Koll på besökarna

Varje bloggare gillar väl att följa med statistiken över sina besökare, och då är Google Analytics ett ypperligt instrument tycker jag. Förutom att se antalet besökare per dag kan man också se från hur många olika länder besökarna är och till och med var i landet dom bor. Dessutom visar programmet hur besökarna hittat till bloggen, och om det är via en sökning så visas också sökorden besökaren angett. Vilket ju ibland kan ge en både anledning att småle och att klia sig i huvudet… Överlägset flest är det tydligen som söker på ”Sands drömmar” eller ”anna sand blogg”. Folk som hört att jag bloggar och är nyfikna förstås. Det jag undrar är varför så få av er lämnar kommentarer efter sig. Jag läste på Elins blogg att bara cirka 1 procent av hennes läsare kommenterar inläggen, och det är ju verkligen trist att det ska vara så få. Vill folk inte erkänna att dom läser bloggar eller vad beror det på? Ja, här i Österbotten härskar förstås Jantelagen kan jag tänka mig…

Foto: Skärmdump med eget kludd

0 svar på ”Koll på besökarna”

  1. Hmmm…kände mig genast träffad 😉 Ska skärpa till mig, läser ju ändå allt du skriver!! Kram från Piteå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *