Hemma igen

Nu är vi tillbaka i verkligheten efter att ha fått njuta av lite ledig tid på tumanhand i huvudstaden, där för övrigt både gator, affärer och hotell var pinfulla med folk som är strandade i Helsingfors på grund av flygstoppet. Kallt och blåsigt var det också, men vi har ändå haft det bra och njutit av massor med god mat och dryck och lite shopping. Jag var lat och lämnade kameran hemma, så några bildbevis finns inte. Det får bli en bild på Sagaforms Club-glas istället, som Stockmann sålde bort billigt och som Jonas var på vippen att köpa. Men han gjorde det inte och nu ångrar han sig något helt otroligt. Hade vi haft mer tid på oss hade han letat upp Stockmann i Tammerfors på hemvägen och köpt dem där, men nu hann vi inte det. Nåja, det går fler tåg. Kanske.

Foto: Bild från Sagaform

2 svar på ”Hemma igen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *