Hallen idag

Här kommer en liten uppdatering på renoveringen i hallen. Det har inte hänt så mycket de sista veckorna på grund av påsklov och annat, men vi är i alla fall på bättre sidan nu. En del av spacklingsarbetet är gjort och en del av spottarna i taket är också på plats – de mindre, LED-spottarna, som går som en krans runt hela taket. Det var många kvällars pill bara med dem. Elektrikern ska ännu komma och koppla allt i det nya elskåpet. Golvet ska flytspacklas ännu ett varv innan vi kan lägga klinkers, och för den nya dörren till grovköket ska en ny karm byggas där den gamla stålkarmen för branddörren satt. Ja, det är mycket jobb än och jag har tappat räkningen på hur många veckor vi hållt på. Men den som väntar på nåt gott…

Foton: Privata

4 svar på ”Hallen idag”

  1. Så FINT ni kommer att få det! Jag kommer att bli grön av avund när jag ser det färdiga resultatet, önskar att jag hade plats för så mycket förvaring oxå!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *