En Award

Jag har fått en Award av Karin som har inredningsbloggen Home sweet home! Tusen tack Karin för detta – jag blev jätteglad!

Med utmärkelsen följer vissa regler:

– Thank the person who nominated you for this award.
– Copy the award and place it on your blog.
– Link to the person who nominated you for this award.
– Tell us seven interesting things about yourself.
– Nominate seven bloggers.
– Post links to the seven bloggers you nominate.

Så… Sju intressanta saker om mig själv? Vi gör ett försök, men hur intressant det är vet jag inte.

1. Jag älskar att plocka svamp, och det är ett värdefullt intresse som jag fått tack vare mina föräldrar. Och så är jag duktig också… 😉

2. Jag är 32 år, och har levt mer än halva mitt liv tillsammans med Jonas, som jag träffade då jag var 14 och han 18.

3. Sedan vi fick barn har vi inte varit någonstans på tumanhand och vi saknar resorna vi gjorde innan. Så fort barnen blir lite större ska vi börja resa med dem.Längtar tillbaka till Provence, London och Italien.

4. Jag är diplomerad Sova Hela Natten-kurare, utbildad av Anna Wahlgren, och föreläste tidigare en del om SHN. Båda våra barn är SHN-kurade och sover som små grisar, efter att INNAN ha vaknat 10-20 gånger varje natt.

5. Vägen till en egen blogg började för flera år sedan då jag hittade Frida Berglund (fd Husmusens) blogg som idag heter Trendenser.

6. Efter studenten velade jag mellan studier i statsvetenskap/journalistik eller molekylärbiologi. Jag studerade en kort tid det senare vid Umeå Universitet, men vantrivdes, flyttade hem till Vasa igen och blev statsvetare.

7. Jag är både perfektionist och pedant, vilket blir jobbigt med två småbarn i huset. Städa, städa, plocka, plocka… Är ett kontrollfreak, blir lätt stressad och skriver listor på allt.


Jag nominerar sedan följande sju bloggar:

Kitchenbloom

Ett Hus till oss

Linruz

Ellas Inspiration

Furnish.etc

RoomDesign

Inspirera Mera

4 svar på ”En Award”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *