DYMO-feber

Ni som hänger med bland inredningsbloggarna har kanske noterat att det råder någon form av DYMO-feber. Först Frida, sedan Lina och så Weronica. Och visst, jag förstår! Det är snyggt, det är häftigt, med de där gamla, klassiska textremsorna som är präglade. Men då vi alldeles nyligen skaffade en elektronisk DYMO, så känns det inte helt ok att köpa en dito gammaldags bara för den sakens skull. Eller? Någon förmögenhet handlar det ju inte om, men det där med samvete och slit och släng liksom. Linas bilder på kryddburkarna frestar oerhört, men som tur är så har jag inga kryddburkar från IKEA på lager så jag får nog förtränga det projektet ett tag.

Foto: Eget collage av bilder tagna av Frida Berglund (trendenser.se) samt Lina Kinell (linakinell.blogspot.com) samt bild från Clas Ohlson

0 svar på ”DYMO-feber”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *