Drömträdgården

De här bilderna har legat i mitt arkiv och fängslat mig i flera år. De publicerades för några år sedan i ett reportage i ett nummer av Plaza Interiör. Det är en trädgård designad av landskapsarkitekten Martin Hadmyr i Helsingborg och som ljussatts av Kaj Ransvi på House of Light i Malmö. Trä, sten och bambu dominerar i en magnifik kombination som gör mig grön av avundsjuka. Detta är min dröm helt enkelt. Så långt borta från gräsmatta och traditionella buskar som man bara kan komma. Bakom betongbänken som syns på den ena bilden finns dessutom en boulebana, som på andra sidan kantas av bambu. Men vad är väl en bal på slottet… Om inte alldeles, alldeles underbar!

Foto: www.houseoflight.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *