Bästa nyckelförvaringen

Det här med var alla nycklar ligger har alltid varit ett litet gissel hos oss. Vi har haft ett rostfritt nyckelskåp som använts för nycklar som används mer sällan, såsom nycklar till vägbommar etc. Men bilnycklar, båtnycklar och dylika som används mest hela tiden, orkar man ju helt enkelt aldrig lägga in i ett nyckelskåp varje gång man kommer in. Jag har hela tiden sett framför mig Eva Solos fat format som ett lönnlöv, placerat på en vit Malm-byrå, i vår nya hall sedan. I fatet skulle man sedan kunna lägga alla nyckelknippan då man kommer in. Igår fick jag dock syn på en nyckellist från Blomus hos Perlan, som också säljer den i sin webbshop. Så nu vet jag inte riktigt vad som vore det bästa alternativet. Prisskillnaden är dock ganska stor – lönnfatet kostar ca 133 euro och nyckellisten ca 39 euro. Vilken skulle ni välja?

Foto: Eva Solo och Blomus

0 svar på ”Bästa nyckelförvaringen”

  1. hmm vad svårt.. Är ju en stor prisskillnad.. fatet är otroligt snyggt dock, så det lutar nog i att jag skulle välja de pga utseendet. Men listen är ju också väldigt snygg och lite mer ekonomisk 😛
    Hoppas du kan välja!

  2. Jag håller med föregående talare. Fatet är otroligt snyggt men priset var ju därefter också. Listen är också snygg men jag skulle föredra fatet =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *