Bakdag

Vi har mest varit inne idag eftersom det blåser svinkalla vindar igen. Men desto mer har jag fått gjort i köket. Har bakat både kanelbullar, havresemlor, blåbärsmuffins och chokladcupcakes. De två sistnämnda var nya recept som jag testade. Det är Leila Lindholms recept och de finns på recept.nu. Har inte smakat själv ännu men jag tycker i alla fall att dom ser väldigt goda ut! Ska försöka hålla mig till Valborg…
På eftermiddagen var vi i alla fall ute en vända och jag passade på att tvätta båten, medan Amadeus satt i sandlådan och förundrat tittade på när pappa rev vårt gamla utetak med hjälp av traktorn och sedan plockade bort all gammal marksten med hjälp av frontlastaren och gafflarna på den. Nu vet vi minsann vad vi har att göra i sommar… Bilder kommer imorgon.

Foton: Privata

0 svar på ”Bakdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *