Vår – fast inte på riktigt

Det är helt fantastiskt. För sjätte gången på lika många månader ligger jag i feber och värk. Har varit fullkomligt slut hela dagen och orkade bara ta mig ut en liten, liten stund med barnen. Tog då dessa bilder. Idag har det nämligen varit plusgrader här för första gången typ sedan början av december. Takdropp och solsken – hur efterlängtat som helst. Och barnen var jättelyckliga över smältvattnet och leran, kan jag ju säga. Bilderna ljuger dock en hel del – någon gräsmatta skulle vi nog inte ha sett skymten av här på läääänge än, om det inte varit för att Jonas kört bort all snö som legat framför huset. Efter att han skottade av taket såg vi ju nämligen inte längre ut genom fönstrena, och att få allt det smältvattnet under huset sen är väl inget vidare. Dessutom ska vi ju byta marksten i vår, och samtidigt blir vi förstås tvungna att förnya gräsmattan här också, så det ligger i vårt intresse att få bort snön och marken torr så fort som möjligt. Nu väntar sängen för min del, men håll utkik här imorgon bitti då jag visar några jättefina bilder från våra goda vänner hus!

Foto: Privat

0 svar på ”Vår – fast inte på riktigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *